Predivna vila na mirnoj lokaciji, pogled na more, Fažana, Istra

Fažana, Fažana, Hrvatska

1.128.000€

6 266 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
1.128.000€
Površina
180 m2 (6 266 €/m2)
Ažuriran
20.07.2024
ID
43810

Opis

ALPHA LUXE GROUP prodaje predivnu vilu na mirnoj lokaciji s pogledom na more, Fažana, ISTRA.
Vila se nalazi na osami, u mirnom i tihom okruženju s pogledom na more. Ukupne je stambene površine 180 m2 te je smještena na lijepo uređenoj okućnici površine 2300 m2.
Prostire se na prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi prekrasan i prostran dnevni boravak s kaminom te izlazom na natkrivenu terasu, kuhinja s blagovaonicom i toalet. Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalazi hodnik, tri spavaće sobe i velika kupaonica.

Kuća ima podrum, garažu te više parkirnih mjesta. Prostorije imaju ugrađene klima uređaje, a u dnevnom boravku se nalazi kamin. Interijer je prozračan i obasjan sa puno prirodne svijetlosti.

Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena.

Prostrana okućnica je kompletno ograđena kamenim zidom što pruža maksimalnu privatnost. Lijepo je uređena i bogata zelenilom. Na njoj se nalazi vanjski roštilj i veliki bazen sa sunčalištem, idealni za odmor i druženje sa bližnjima.
Ova prekrasna vila je vrijedna pažnje i predstavlja dobru priliku za miran obiteljski život ili bavljenje turističkim iznajmljivanjem. Opremljena je modernim namještajem te dekorirana pažljivo odabranim stilskim detaljima.
Fažana je malo ribarsko mjesto koje se razvilo u atraktivnu turističku destinaciju u kojem mogu uživati svi ljubitelji prirode, gastronomske ponude, povijesti i umjetnosti. Blizina prekrasne Pule i nacionalnog parka Brijuni su

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma