Oaza s pogledom na more u Fažani, Istra - Ugodna šetnja do Jadrana

Fažana, Fažana, Hrvatska

850.000€

5 214 €/m2

Tip

Kuća

Površina

163 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
850.000€
Površina
163 m2 (5 214 €/m2)
Udaljenost od mora
450m
Ažuriran
20.09.2024
ID
47380

Opis

Oaza s pogledom na more u Fažani, Istra - Ugodna šetnja do Jadrana

Predstavljamo Vam izuzetnu rezidenciju u očaravajućoj općini Fažana, Istra, samo 450 metara od kristalno čistih obala Jadrana i pogleda na Brijunske otoke. Fažana, nekoć mirno ribarsko utočište, danas je prepoznata kao omiljena istarska destinacija, poznata po svojoj izvrsnoj gastronomskoj sceni i bogatom izboru zabavnih sadržaja. Okružena prekrasnim plažama i kilometrima dugim šetnicama usred prirodnih ljepota, nudi bijeg u svijet mira i opuštanja.

Ova sjajna nekretnina, smještena u mirnom susjedstvu, prostire se na dvije dobro opremljene etaže. Prizemlje dočekuje s ulaznim hodnikom, kupaonicom, prostorijom za pohranu te kuhinjom otvorenog plana s blagovaonicom koja se nadovezuje na prostrani dnevni boravak. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku pokrivenu terasu od 12 m², savršenu za objedovanje na otvorenom. Kuhinja vodi u privatno dvorište s prostorom za roštilj. Elegantno unutarnje stubište vodi na prvi kat gdje se nalaze četiri spavaće sobe, odmorišta za odmor, od kojih dvije imaju pristup pokrivenoj terasi od 12 m² s pogledom na blistavo more, a svaki prozor i vrata su opremljeni mrežama protiv komaraca za udobnost.

U dvorištu se nalazi garaža s dodatnim parkirnim mjestima za dva vozila. Prostrani vrt je platno puno potencijala, trenutno u izgradnji je bazen od 32 m² koji obećava osvježavajuće kupke i zonu za sunčanje usred njegovanog krajolika.

Postoji

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma