Moderna kuća s pogledom na more, Fažana, Istra

Fažana, Fažana, Hrvatska

1.550.000€

5 438 €/m2

Tip

Kuća

Površina

285 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.550.000€
Površina
285 m2 (5 438 €/m2)
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
06.07.2024
ID
43797

Opis

Općina Fažana se nalazi na zapadnoj obali Istre, ispred nacionalnog parka Brijuni, a od centra grada Pule udaljena svega desetak kilometara. Nekoć je bila malo ribarsko mjesto, a danas jedna od najposjećenijih općina u Istri, s bogatom gastronomskom i zabavnom ponudom. Prekrasne uređene plaže i kilometarska šetnica, izletnički brodovi i brojne kulturne i zabavne manifestacije ju čine malim biserom u hrvatskom turizmu.

ALPHA LUXE GROUP prodaje modernu kuću sa bazenom i pogledom na more. Ukupne je površine 285 m2, a prostire se na prizemlje i kat.
U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom i kupaonicom. U prostranom velikom dnevnom boravku se nalazi stol za biljar idealan za druženje. Iz dnevnog boravka se izlazi na prekrasan bazen iznad kojeg je moderna sauna. Prostor u kojem su bazen i sauna je ograđen prozorima koji omogućavaju da zatvoreni bazen postane bazen na otvorenom. Iz tog prostora se izlazi na okućnicu gdje su postavljene ležaljke za sunčanje i uživanje.
Unutarnjim stepenicama se dolazi na kat. Na katu sa nalazi veliki hodnik i četiri spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom. Ovdje se također nalazi prelijepa velika terasa koja okružuje kuću i sa koje se pruža pogled na more.
Grijanje i hlađenje kuće se odvija putem ventil konvektor sustava i ima solarne panele. Interijer kuće je moderno uređen, a zbog velikih prozora sve prostorije imaju puno svjetlosti.

Okućnica je ograđena zidom i uređena ze

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma