ISTRA, FAŽANA- Luksuzna vila modernog dizajna prvi red do mora!

Fažana, Fažana, Fažana, Hrvatska

882.000€

5 378 €/m2

Tip

Kuća

Površina

164 m2

Struktura

4

Grijanje

Klima uređaj,Podno grijanje

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
882.000€
Površina
164 m2 (5 378 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj,Podno grijanje
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.07.2024
ID
35829

Opis

ISTRA, FAŽANA- Luksuzna vila modernog dizajna prvi red do mora!
Općina Fažana je smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Od Pule – najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta - udaljena je svega osam kilometara. Nadomak, dakle, pulskim antičkim spomenicima, Fažana i Valbandon nalaze se na području starorimskih ladanjsko-gospodarskih vila, u krajoliku mediteranskog raslinja. Fažana je mjesto od kuda kreću svi komercijalni pravci prema otočju Brijuni, popularnom Nacionalnom Parku.
Na samo 90 metara od mora smjestila se ova moderna vila s bazenom nadomak svih urbanih i gradskih sadržaja potrebnih za ugodan život. Prostire se na dvije etaže modernog dizajna ukupne površine 164 m2. U prizemlju je smješten dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, ostava te wc. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu u čijem nastavku se prostire i grijani vanjski bazen. Na gornju etažu unutarnjim stepeništem dolazi se do predsoblja i 3 spavaće sobe od kojih svaka ima svoje kupatilo i balkon. Vila se smjestila na okućnici od 602 m2 sa predviđena 3 parkirna mjesta. Radi se o deluxe projektu dvojnih vila, svaka sa svojim bazenom. Ova vila prodaje se dovršena i spremna za korištenje, a očekivani rok useljenja je 04/2024.
TEHNIČKE INFORMACIJE o projektu:
- Sve spavaće sobe + dnevni boravak biti će grijane i hlađene inverter klimama split izvedbe (vanjske jedinice se nalaze na krovu ) .
- Podno grijanje vile sa dizalicama topline i modernim sustavima ventilacije prostor
- Objekt je opremljen visokokvalitetnom talijanskom keramikom, parketima prve klase, toniranim staklenim ogradama, visokokvalitetnim lamelnim sjenilima, protuprovalnim vratima, kvalitetnom stolarijom s argonom kao izolatorom stakla te termoizolacijskom fasadom.
- Ulazna protuprovalna vrata sa kodiranim ključevima
- Portafon, TV zemaljska i satelitska instalacija u svim sobama i dnevnom boravku
- A+ energetski certifikat zgrade
 
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Nikola B. Mob: 095 377 5... Prikaži broj E-mail: nikolabaltic.elite@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 
 
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine