OTOK KRK, SOLINE - Apartman na dvije etaže, krovna terasa, vlastiti parking, s

Dobrinj, Sužan, Dobrinj, Hrvatska

298.000€

3 973 €/m2

Tip

Stan

Površina

75 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
298.000€
Površina
75 m2 (3 973 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
60m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
60552

Opis

OTOK KRK, SOLINE - Apartman na dvije etaže, krovna terasa, vlastiti parking, samo 60 metara od mora

Iz ponude izdvajamo dvoetažni apartman smješten u uvali Soline na otoku Krku, samo 60 metara od mora. Ovaj moderno uređen apartman prostire se na 75,74 m2 i nudi sve što vam je potrebno za udoban život ili unosan turistički najam.

Na samom ulazu u apartman, dočekuje vas prostrano predsoblje koje vodi u dnevni prostor s potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom, savršen za opuštanje nakon dugog dana na plaži. U visokom prizemlju još se nalazi spavaća soba te kupaonica opremljena perilicom rublja i manje spremište ispod stepenica. Dnevni boravak ima izlaz na natkrivenu terasu s roštiljem, gdje možete uživati u obrocima na svježem zraku, a praktično je osmišljeno i potpuno zatvaranje roletama i komarnicima.

Unutarnje stepenice vode na prvi kat, gdje se nalaze dvije prostorije - spavaća soba sa mini-ostavom i izlazom na krovnu terasu sa pripremom za vanjski tuš i divnim pogledom na more te prostorija koja može služiti kao dodatna soba, ali namjena je bila jasna - jacuzzi i sauna, sa krovnim prozorima.

Apartman je opremljen klima uređajima, PVC stolarijom i staklenim stijenama. Ispred zgrade nalazi se vlastiti parking na okućnici s rampom, a pored njega je privatni park za djecu s roštiljem, stolom i klupama, skriven u hladovini ispod drveća.

Blizina mora, samo 60 metara, čini ovaj apartman posebno atraktivnim. Plaže su na manje od mi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma