Soline - prodaja apartmana sa prekrasnim pogledom na more

Dobrinj, Soline, Dobrinj, Hrvatska

290.500€

4 762 €/m2

Tip

Stan

Površina

61 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
290.500€
Površina
61 m2 (4 762 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Dizalica topline
Ažuriran
03.10.2024
ID
30670

Opis

Nudimo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik prekrasnog apartmana smještenog na predivnom otoku Krku, u idiličnom mjestu Soline. Ovaj apartman, smješten u novogradnji iz 2020. godine, pruža vam savršenu kombinaciju udobnosti, modernosti i nevjerojatnog pogleda na more.

Apartman se prostire na prvom katu ove stambene zgrade te se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, dnevnog boravka, elegantne kupaonice i praktične ostave. Svaki detalj u apartmanu pažljivo je osmišljen kako bi vam pružio ugodan boravak i opuštajuću atmosferu. Uživajte u svijetlom i prozračnom prostoru koji je ispunjen prirodnim svjetlom, a pruža predivan pogled na more.

Osim unutarnjeg prostora, ovaj apartman nudi vam i vlastito parkirno mjesto, što je izuzetno povoljno, posebno u turističkoj sezoni. Dodatno, podno grijanje na struju pruža vam toplinu i udobnost tijekom hladnijih mjeseci.

Lokacija ovog apartmana je izvanredna, s udaljenosti od samo 250 metara do mora i plaže. Uživajte u šetnjama uz obalu, osvježavajućim kupanjem ili jednostavno opuštanju na plaži. Otok Krk nudi predivne plaže, bogatu kulturu i izvrsnu gastronomsku ponudu, a vi ćete imati sve to na dohvat ruke.

Apartman je opremljen najnovijom generacijom klimatizacije i pametnog upravljanja, pružajući vam potpunu kontrolu nad temperaturom i energetskom učinkovitošću. Dodatna prednost je što se apartman prodaje direktno, bez posrednika, čime se olakšava proces kupovine.

Ne propustite o

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine