Otok Krk, Klimno - Apartman u blizini mora s velikom okućnicom

Dobrinj, Klimno, Dobrinj, Hrvatska

240.000€

4 705 €/m2

Tip

Stan

Površina

51 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
240.000€
Površina
51 m2 (4 705 €/m2)
Površina placa
300
Kat
Prizemlje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
100m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
30888

Opis

Otok Krk, Klimno - Apartman u blizini mora s velikom okućnicom
Apartman se nalazi u malom mjestu na moru. Smjestio se u prizemlju zgrade i ima oko 50 m2. Sastoji se od kupaonice, spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu s koje se djelomično vidi more. Apartman je renoviran 2020. godine i prodaje se kompletno namješten. Stanu pripada jedno parkirno mjesto. Najveće prednost ovog apartmana je blizina mora koje je od njega udaljeno samo stotinjak metara.

Na istočnoj strani otoka Krka smještena je općina Dobrinj s istoimenim središtem. Dobrinj se nalazi ne brežuljku visokom oko 200 metara i jedan je od srednjovjekovnih kaštela koji su u prošlosti bili središta pismenosti.
Dobrinjština je stoljećima bila izrazito poljoprivredni kraj. Bilo je zastupljeno i stočarstvo te maslinarstvo kao i iskorištavanje šumskog bogatstva. Mjesto je poznato i po živopisnoj narodnoj nošnji, folklornim manifestacijama, školi sopela ( krčki puhački instrument ) te tradicionalnoj domaćoj kuhinji. U ovom otočnom središtu prevladavaju autohtone kamene kuće i uske kamene ulice koje odišu prošlim vremenima.
Nedaleko Dobrinja nalazi se špilja Biserujka koja oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. To je jedina špilja na otoku, od njih više od 50, uređena za prijam posjetitelja. Prema legendi, špilja je ime Biserujka (biser) dobila prema blagu koje je u njoj pronađeno, a pripadalo je lokalnim gusa

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine