OTOK KRK, ČIŽIĆI, APARTMAN S POGLEDOM NA MORE

Dobrinj, Čižići, Dobrinj, Hrvatska

385.000€

5 746 €/m2

Tip

Stan

Površina

67 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
385.000€
Površina
67 m2 (5 746 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
250m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.10.2024
ID
45000

Opis

OTOK KRK, ČIŽIĆI, u ponudu smo dobili apartman od 67 m2 na izuzetnoj lokaciji na samo 250 metara od mora. Sastoji se od kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na lođu s predivnim pogledom na more, tri spavaće sobe, kupaonice, wc-a. Apartmanu također pripadaju parkirno mjesto i ostava.
Adaptacija je vrlo kvalitetno izvršena prije dvije godine, sav namještaj je izrađen po mjeri. Grijanje je na struju pomoću klime, a postoji i mogućnost spajanja na dimnjak. Ovaj prekrasni apartman idealan je za turistički najam no pogodan je i za ugodan život jedne obitelji.


Čižići su malo naselje na otoku Krku smješteno na obrubu zaljeva Soline. Krase ga prirodne ljepote, raskošno zelenilo u zaleđu, a sprijeda kristalno čisto more. Omeđen kamenim gromačama i tradicionalnom arhitekturom isprepleten uskim ulicama, vrtovima mediteranskog bilja, blago se penje prema vrhu odakle se pruža jedinstven pogled na zaljev i unutrašnjost. Zbog razvedene obale i prirodnih ljepota afirmirani su kao privlačno mjesto za ljetovanje mnogim turistima, a smještaj se nudi u sve brojnijim apartmanima i sobama privatnih kuća. Posebnost mjesta je i neposredna blizina ljekovitog blata, tradicionalan i ležeran način života ovdašnjeg stanovništva, te "aleja borova" zaštitni znak Čižića i većeg dijela zaljeva Soline. Gostima i svim posjetiteljima na usluzi su i ugostiteljski objekti koji u svojoj ponudi nude tradicionalna otočna jela koje svakako vrijed

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine