Tribulje - građevinsko zemljište s projektom za kuću s bazenom

Dobrinj, Tribulje, Dobrinj, Hrvatska

179.000€

277 €/m2

Tip

Plac

Površina

646 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Plac
Struktura
4
Cijena
179.000€
Površina
646 m2 (277 €/m2)
Ažuriran
22.09.2024
ID
62630

Opis

Na prekrasnom otoku Krku, u mirnom i slikovitom naselju Tribulje, pruža vam se jedinstvena prilika za kupnju građevinskog zemljišta površine 646 m2. Ova nekretnina ne samo da nudi izvanredan potencijal za izgradnju modernog luksuznog doma, već dolazi i s idejnim projektom luksuzne vile s bazenom, koja je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila sve standarde suvremenog života.

Zemljište se nalazi na idealnoj lokaciji, samo 1600 metara od mora i nudi vam mogućnost da uživate u blizini svih popratnih sadržaja koji čine život ugodnijim, poput trgovina, restorana i plaža. Okruženo prirodom i smješteno uz asfaltiranu cestu, ovo zemljište omogućava jednostavan pristup, dok su osigurani osnovni infrastrukturni priključci za struju i vodu.

Uz projekt za impresivnu vilu na dvije etaže, ova nekretnina nudi mogućnost kreiranja vašeg vlastitog utočišta. Prizemlje će se sastojati od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, kupaonice te spremišta, dok će gornji kat obuhvatiti tri udobne spavaće sobe, dvije kupaonice i vešeraj koji će dodatno olakšati svakodnevicu. Velike terase pružit će prekrasan pogled na more i okolnu prirodu te prostor za opuštanje i druženje, dok će bazen s sunčalištem u dvorištu dodatno obogatiti vašu životnu svakodnevicu. Ova kuća bit će opremljena modernim sustavima grijanja, uključujući podno grijanje u svim prostorijama osim u spremištu, kamin u dnevnom boravku, kao i klima uređaje.

Projektna

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine