Tribulje - prekrasna kuća s bazenom

Dobrinj, Tribulje, Dobrinj, Hrvatska

890.000€

6 013 €/m2

Tip

Kuća

Površina

148 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
890.000€
Površina
148 m2 (6 013 €/m2)
Namještenost
Namješten
Ažuriran
15.09.2024
ID
59484

Opis

Posredujemo u prodaji moderne i luksuzne ville s bazenom, smještene u malom i mirnom naselju na otoku Krku, pozicionirane na ulazu u malo autohtono mjesto Tribulje.
Ova izvrsna lokacija ispunjava sve uvjete i vizije kvalitetnog stanovanja, te budućem vlasniku pruža zagarantirani mir, okruženost zelenilom i prirodom, prekrasni pogled na more, blizina plaža i svih potrebnih sadržaja za jednu obitelj koja želi boraviti i odmarati se na ovom čarobnom otoku.
Vila s bazenom projektirana je za višečlanu obitelj koja želi provoditi zajedničko vrijeme u komociji svoga dvorišta. Za obitelji koje se žele družiti
na otvorenom uz roštilj ili opuštati na sunčalištu vlastitoga bazena.
Projekt je koncipiran kao dvoetažna kuća s bazenom, u prizemlju je karakterizira open space prostor dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje koji je izvrsno proširen na vanjski prostor natkrivene terase s ljetnom kuhinjom. Bazen je visinski izdvojen od stambenog dijela kako bi se naglasio njegov intimniji dio za opuštanje.

Vila je smještena na parceli od 646 m2 koja je nepravilnog oblika. U svojih 174.38 m2 stambene površine smjestila je 2 etaže, prizemlje i kat.
U prizemlju su smješteni ulazni dio, kupaonica, spremište te dnevni boravak "open space" tipa, koji je povezan s blagovaonicom i kuhinjom. Prizemlje je povezano s katom jednokrakim konzolnim stubištem.
Na katu su smještene 3 spavaće sobe, od kojih "master room" s vlastitom kupaonicom i dvije sobe koje imaju za

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine