OTOK KRK, RASOPASNO - Obiteljska kuća s krovnom terasom, novogradnja u blizini

Dobrinj, Rasopasno, Dobrinj, Hrvatska

675.000€

3 668 €/m2

Tip

Kuća

Površina

184 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
675.000€
Površina
184 m2 (3 668 €/m2)
Površina placa
565
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.09.2024
ID
60105

Opis

OTOK KRK, RASOPASNO - Obiteljska kuća, novogradnja u blizini mora!

Posredujemo u prodaji predivne obiteljske kuće u Rasopasnu u blizini Malinske. Kuća je izgrađena 2024. godine i nalazi se u blizini mora, a opet na mirnoj lokaciji! Izgrađena na lijepoj, prostranoj parceli ova nekretnina se proteže na tri etaže s krovnom terasom.

Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, kupatila, kotlovnice i natkrivene terase u prizemlju, dok se na 1. i 2. katu nalaze tri, odnosno četiri spavaće sobe (jedna spavaća u potkrovlju nije pregrađena u slučaju da je budućim kupcima dovoljno dvije spavaće, te u toj varijanti etaža potkrovlja može postati prostor za druženje i zabavu). Uz to na 1. katu svaka spavaća soba ima svoje kupatilo, jedna spavaća svoj vlastiti balkon, a drugi balkon se nalazi na sjevernoj strani i savršen je za jutarnje druženje (zbog orijentacije).

Osim što može biti prostor za druženje i zabavu na etaži u potkrovlju je još predivna krovna terasa s priključkom za jacuzzi i pogledom na more. Ako se radi o većoj obitelji prostorija u potkrovlju se pregrađuje u dvije dodatne spavaće sobe. Veliko kupatilo upotpunjuje ovu predivnu etažu.

U kupatilima je podno električno grijanje, kombinacija PVC-a i aluminija u boji antracita, klima uređaji i kvalitetna keramika i sanitarije savršeno se uklapaju u vizuru i opremljenost ove nekretnine.

Na okućnici ima dovoljno mjesta za parking, bazen, sjenicu i vrt s mediteranskim biljem.

Poštov

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine