OTOK KRK, DOBRINJ, AUTOHTONA KUĆA U STAROJ JEZGRI

Dobrinj, Dobrinj, Dobrinj, Hrvatska

200.000€

1 739 €/m2

Tip

Kuća

Površina

115 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
200.000€
Površina
115 m2 (1 739 €/m2)
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2500m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.07.2024
ID
46268

Opis

OTOK KRK, DOBRINJ, u ponudu smo dobili autohtonu primorsku kuću smještenu u staroj jezgri Dobrinja. Ukupna stambena površina kuće iznosi 115m2, a prostire se na tri etaže. U suterenu se nalaze WC i kupaonica, dok su u prizemlju smješteni veliki dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom i manja ulazna terasa. Na prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe, predsoblje i hodnik iz kojeg se spiralnim stepenicama dolazi na terasu koja se prostire preko cijele površine kuće. Terasa je ograđena zidom, a jedan dio je ograđen novom ručno kovanom ogradom sa dizajnom. Krov je obnovljen.
Radi se o nekretnini s velikim potencijalom, koja uz adaptaciju predstavlja izvrsnu investiciju ne samo za stanovanje već i za najam.

Dobrinj je naselje i općina u Hrvatskoj. Nalazi se u Primorsko-goranskoj županiji na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka. Općina Dobrinj obuhvaća i velik dio istočne obale otoka Krka, okrenute prema Crikvenici i Vinodolu na kopnu, a s kojima je uvijek bila tijesno povezana. Obala je razvedena, ali osim grebena i hridi postoji samo jedan otočić - Školjić Veli. Na obali se prvenstveno ističe plitka uvala Soline, gotovo ujezerena, s niskim obalama na kojima su smještena tri naselja: Klimno, Soline i Čižići. Druge, bitno manje uvale su: Stipanja u kojoj se nalazi najveće općinsko naselje Šilo, Petrina, Veterna, Murvenica, Jazbina, Lončarica i Slivanjska.

Za sve ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Laura Gluhaković
Agent s licencom

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine