GORSKI KOTAR-Prekrasna kuća u Nacionalnom parku Risnjak

Delnice, Razloge, Delnice, Hrvatska

250.000€

1 358 €/m2

Tip

Kuća

Površina

184 m2

Struktura

3

Grijanje

drva

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
250.000€
Površina
184 m2 (1 358 €/m2)
Površina placa
1580
Grijanje
drva
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.07.2024
ID
49990

Opis

GORSKI KOTAR-Prekrasna kuća u Nacionalnom parku Risnjak

Pozivamo vas da istražite ovu očaravajuću kuću smještenu u selu Razloge, na obroncima iznad izvora Kupe, na rubu Nacionalnog parka Risnjak - pravom domu za oko 500 vrsta leptira, čineći sjeverni dio gornjeg toka Kupe poznatim kao 'čudesna Dolina leptira'.

Posebnost krškog izvora rijeke Kupe, koji na površinu dolazi u obliku jezerca neobično plavo-zelene boje i nikad ne presušuje, dodatno oplemenjuje ovo bajkovito područje. Klima je blaža i toplija od ostatka Gorskog Kotara, što ovu lokaciju čini još privlačnijom za život.

Kuća, kvalitetno izgrađena prije 20 godina.
Sastoji se od prizemlja, dva kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi prostrana garaža, konoba i natkrivena terasa s prekrasnim drvenim vrtnim garniturom. Granitnim stepenicama se penjemo na prvi kat gdje vas očekuje potpuno nova kuhinja, kupaonica i ogroman dnevni boravak s kaminom, te prostrana terasa koja pruža pogled sve do Julijskih Alpi u susjednoj Sloveniji. Drvenim stepenicama se dalje penjemo do spavaćeg dijela gdje su smještene dvije spavaće sobe s garderobnom prostorijom, zajedničkim toaletom te balkonom dizajniranim u drvu.

Iznad svega se nalazi tavanski prostor, stajaće visine na sredini, koji nudi dodatni potencijal za proširenje ili prilagodbu prostora prema vašim željama. Prozori su izrađeni od drveta s drvenim griljama, dok je cijela kuća opremljena centralnim grijanjem na peć na drva, osigura

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma