Crikvenica - stan u vrhunskoj novogradnji

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

260.000€

4 905 €/m2

Tip

Stan

Površina

53 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
260.000€
Površina
53 m2 (4 905 €/m2)
Kat
1
Ažuriran
27.09.2024
ID
64152

Opis

Ovaj prekrasan stan smješten je u središtu Crikvenice, unutar projekta novogradnje koji će zadovoljiti sve vaše životne potrebe.
Suvremena arhitektura, povezana s tradicionalnim elementima, osigurava udobnost i estetski ugodan ambijent.
U neposrednoj blizini objekta nalazi se glavni Crikvenički trg, koji je udaljen samo 200 metara, a do prekrasnog Jadranskog mora dolazi se laganom šetnjom od 300 metara.
Sve što vam je potrebno za svakodnevni život nalazi se na dohvat ruke - osnovna škola, banke kao što su Zagrebačka i Erste, javni uredi poput Fine, te prodavaonice poput Konzuma, Plodina, Tommyja, Bipe, pekara, ribarnica, frizerskih salona, javnog bilježnika i salona ljepote.

Projekt se sastoji od dvije zgrade koje su međusobno povezane prostranom terasom, idealnom za uživanje na svježem zraku ili organizaciju društvenih okupljanja. Zgrade su orijentirane prema istoku i zapadu, što omogućuje obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana. U prizemlju se nalazi prostrani prostor predviđen za restoran, što dodatno obogaćuje ponudu cijelog kompleksa.

Stan posjeduje sve moderne sadržaje, uključujući lift, video portafon, te pristup osobama s invaliditetom, čime se naglašava briga o svim korisnicima prostora. Sustavi grijanja, hlađenja i ventilacije su visoke kvalitete, čime je osigurana optimalna temperatura tijekom cijele godine.

Važno je napomenuti da se zgrada nalazi u zaštićenoj zoni, što znači da su svi estetski detalji, uklj

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine