CRIKVENIČKA RIVIJERA, JADRANOVO - stan 1S+DB, 26,95 m2, prizemlje

Crikvenica, Jadranovo, Crikvenica, Hrvatska

145.000€

5 576 €/m2

Tip

Stan

Površina

26 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
145.000€
Površina
26 m2 (5 576 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
25.07.2024
ID
27528

Opis

CRIKVENIČKA RIVIJERA, JADRANOVO- apartman 26,95 m2

Na uvijek traženoj lokaciji u neposrednoj blizini mora i poznate plaže Havišće prodajemo apartman u prizemlju kuće u kojoj se nalaze još četiri apartmana. Sastoji se od kuhinje, sobe, dnevnog boravka, hodnika i kupaonice. Pripada mu terasa 10 m2, spremište i parkirno mjesto. Stan se prodaje kompletno namješten.

Jadranovo je malo primorsko mjesto s netaknutom prirodom, čistim morem, osamljenim plažama, brojnim šetnicama i šumskim stazama. Idealno je za miran obiteljski odmor, ali i za sve one koji jednostavno žele iskusiti smireniji ritam života.
Ovo privlačno turističko mjesto karakteriziraju netaknute prirodne ljepote, sklad borove šume i šetnica uz more, mirne uvale i plaže te čisto more i zrak. Dugogodišnja tradicija, gostoljubivi domaćini, prekrasna priroda, ugodan smještaj u obiteljskim kućama te raznovrsna gastronomija tek su dio ponude.

Plaža Havišće se proteže od sjevernog kraja Jadranova prema sjeverozapadu. Havišće je niz podatnog šljunka dugačak 150 metara s blagim nagibom u more. Na morskom dnu šljunak prelazi u kamenje i stijene, ali plažu vole svi, i stari i mladi i često se ovdje mogu vidjeti obitelji s djecom ili mladi s prijateljima. Ovdje nema mnogo sadržaja, tek ona prirodna i netaknuta ljepota Mediterana koja se zrcali u čistom moru i srebrnkanstom šljunku obale. Plaža je idealna za vodene sportove poput plivanja, ronjenja, picigina. Idealna za izlež

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine