Dramalj - vrhunska novogradnja s prekrasnim pogledom na more

Crikvenica, Dramalj, Crikvenica, Hrvatska

750.000€

3 232 €/m2

Tip

Stan

Površina

232 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cijena
750.000€
Površina
232 m2 (3 232 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
13.07.2024
ID
40601

Opis

Na vrhunskoj lokaciji u Dramlju, sa očaravajućim pogledom na more, prodaje se luksuzni, troetažni stan ukupne stambene površine 232.41 m2 i proteže se na podrum, prizemlje i 1. kat.
U podrumu ove vrhunske nekretnine smještena je prostorija za centralno grijanje, strojarnica za bazen, vešeraj, kupaonica, spremište te veliki otvoreni prostor za druženje sa obitelji i prijateljima.
U prizemlju se smjestila spavaća soba sa kupaonicom, kuhinja, dnevni boravak, toalet, te natkrivena terasa koja nudi bazen i sunčalište u kojem možete uživati u opuštanju tokom toplih ljetnih dana.
Na prvom katu nalazi se 3 spavaće sobe od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu, te natkrivena terasa koja nudi očaravajući pogled na more i otok Krk.
Na uređenoj okućnici, osim bazena, smjestila se i ljetna kuhinja s opremom za roštilj za još ljepši ugođaj.
Stanu pripada parkirno mjesto ispred kuće.
Osim što je nekretnina izuzetno pogodna za život zbog vrhunske lokacije i blizine sadržaja, pogodna je i za turističku investiciju s obzirom da se u podrumu nalazi prostorija koja može dodatno poslužiti za smještaj i potrebe iznajmljivača.
Nekretnina vrijedna pažnje!




Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu pr

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine