CRIKVENICA - stan u novogradnji sa bazenom

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

660.000€

3 882 €/m2

Tip

Stan

Površina

170 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
660.000€
Površina
170 m2 (3 882 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
05.10.2024
ID
21653

Opis

Prodajemo stan u novogradnji u Crikvenici.

U luksuznom stambenom objektu s ravnim krovom, aluminijskom stolarijom (velikim staklenim stijenama), vrhunskom termoizolacijom, keramikom i drvenim podovima visoke kvalitete prodaje se dvoetažni apartman površine 170 m2 a sastoji se od ulaznog prostora, wc, vešeraja, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, natkrivene terase, vrta/dvorišta s bazenom u prizemlju te hodnika sa stepeništem, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, natkrivene i nenatkrivene terase, spremišta u podrumu, parkirnog mjesta, garažnog parkirnog mjesta. Stan ima zaseban ulaz. Potpuna privatnost upotpunjena je privatnim bazenom s dvorištem i vrtom, a prekrasan pogled na more i okolne otoke i planine pruža se sa dvije natkrivene terase. Od centra grada, plaže, restorana i ostalih sadržaja udaljen je oko deset minuta.

Posebne značajke su zaseban ulaz, parkirno mjesto u podzemnoj garaži i vanjsko parkirno mjesto, lift iz garaže do stana, podno grijanje, velike staklene stijene.
Ova ekskluzivna nekretnina ima 100 m2 stambenog prostora, odnosno 226 m2 sa terasama i ostalim prostorijama (170 m2 po koeficijentima).
Zgrada ima vrhunsku termoizolaciju, keramiku, drvene podove visoke kvalitete, aluminijsku stolariju, podzemnu garažu, 4 bazena, spremišta, kotlovnicu te lift koji iz garaže vodi do svakog stana.

Za sva dodatna pitanja i razgled, slobodno nas kontaktirajte.

ID KOD AGENCIJE: 159

Kelly

Kontakt info

Kontakt osoba
Kelly Križmanić
Telefon 1
0038599351... Prikaži broj
Adresa
Podšupera 78
Crikvenica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine