CRIKVENICA - Stan u centru 2S+DB

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

165.000€

2 661 €/m2

Tip

Stan

Površina

62 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
165.000€
Površina
62 m2 (2 661 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
200m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.10.2024
ID
30989

Opis

CRIKVENICA - Stan u centru 2S+DB

Grad Crikvenica je, zapravo morska rivijera. Četiri gradića u jednome! Grad čine Selce, Crikvenica, Dramalj i Jadranovo, gotovo spojeni u jedinstvenu nisku turističkih mjesta .
Smješteni su uz obalu Jadranskoga mora, u prostoru Kvarnerskoga zaljeva. Administrativno pripadaju Primorsko-goranskoj županiji, čije je sjedište 30-ak kilometara udaljena Rijeka.
Grad Crikvenica nije samo kopno. Prostire se i more, u akvatorij Vinodolskog kanala, i to na površini od oko 60 kvadratnih kilometara. Stoljetna turistička tradicija na crikveničkoj rivijeri posljedica je izvrsnog zemljopisnog položaja i dobre cestovne povezanosti. Toliko je blizu posjetiteljima iz srednje Europe, da cestovnim putem mogu stići do nje u jednome danu.
Osim cestovnim, može se doći morskim ili zračnim putem. Nautičari vez pronalaze u gradskoj luci. Na rivijeri je i mnogo manjih lučica za vaša plovila. Nedaleko, pak, u marinama u Novom Vinodolskom ("Marina Novi" i "Mitan Marina") te na otoku Krku u Puntu nude se usluge zimskog veza. Zrakom je najjednostavnije doći preko aerodroma Zračne luke Rijeka, smještenoga također na otoku Krku, udaljenoga svega dvadesetak kilometara od Crikvenice.
Klima na Rivijeri Crikvenici je blaga i stabilna mediteranska kakvu samo poželjeti možete! Zahvaljujući pogodnim vremenskim uvjetima, ovdje gotovo tijekom cijele godine možete uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom, od plovidbe pa do pješačenja, trčanja

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine