CRIKVENICA, STAN U CENTRU S OKUĆNICOM

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

260.000€

3 823 €/m2

Tip

Stan

Površina

68 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
260.000€
Površina
68 m2 (3 823 €/m2)
Površina placa
15
Kat
Suteren
Grijanje
drva
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
12.07.2024
ID
56094

Opis

CRIKVENICA, u ponudu smo dobili stan u centru s okućnicom. Sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s ostavom, kupaonice, prostrane terase i malog vrta. U vrtu površine 15 m2 nalazi se priključak za vodu i dvije konobe od 11 m2.
Stan je južno orijentiran što osigurava obilje sunčeve svjetlosti i privatnost, unatoč lokaciji na jednoj od glavnih ulica Crikvenice.
Nedavno je osvježen te je ugrađena nova PVC stolarija.
Ova nekretnina ima mnoge prednosti, uključujući svoju izvrsnu lokaciju u srcu Crikvenice, privatni vrt idealan za opuštanje i uživanje na otvorenom, te udaljenost od samo 200 metara od prekrasnih plaža i šetnice. Također, osigurano je i parkirno mjesto ispred zgrade.

Idealna nekretnina kako za život tako i za turistički angažman. Ne propustite ovu izvanrednu priliku!

Sunce, svježi zrak i miris soli te zeleni parkovi i šetnice neodoljivi su razlozi za dolazak na Rivijeru Crikvenica. Crikvenica je iskusna i mudra pripovjedačica njezina bogata povijest hrani maštu, trgovi i ulice pretvaraju se u pozornice na otvorenom, gastronomija svjedoči o ispreplitanju tradicionalnog i modernog, kombinacija neodoljivih okusa Mediterana i neizostavne kapljice vina iz vinodolskog zaleđa. Ovdje će svakoga dočekati šarmantna mala turistička mjesta: Jadranovo, Dramalj i Selce! Crikvenička rivijera nudi brojne izazove zaljubljenicima u sport, rekreativcima i poklonicima zdravog načina života. Umorite li se od aktivn

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine