CRIKVENICA - 3S+DB s dvije kupaonice u novoj zgradi s parkirnim mjestom

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

280.000€

3 733 €/m2

Tip

Stan

Površina

75 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
280.000€
Površina
75 m2 (3 733 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
700m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
56976

Opis

CRIKVENICA - 3S+DB s dvije kupaonice u novoj zgradi s parkirnim mjestom

Prodaje se moderan stan smješten u novoj zgradi izgrađenoj 2022. godine u Crikvenici. Ovaj luksuzni stan nudi savršen spoj udobnosti i suvremenog dizajna, te je idealan za obiteljski život ili kao investicija za turistički najam.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji je povezan s kuhinjom i blagovaonicom, pružajući otvoreni prostor za druženje i opuštanje. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon, savršeno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju. Stan ima tri spavaće sobe, od kojih je jedna master spavaća soba s vlastitom kupaonicom, pružajući dodatnu privatnost i udobnost. Glavna kupaonica dostupna je iz dnevnog boravka za ostale dvije spavaće sobe i goste.

Ovaj stan je potpuno namješten i novouređen, te se prodaje u takvom stanju, spreman za useljenje. Osim toga, stan ima svoje parkirno mjesto koje je upisano u vlasnički list, što osigurava dodatnu pogodnost i sigurnost.

Lokacija stana je izvrsna, u mirnom dijelu Crikvenice, a opet u blizini svih potrebnih sadržaja kao što su trgovine, restorani, škole i plaže. Ovaj stan nudi sve što vam je potrebno za ugodan i luksuzan život uz more.

Ne propustite priliku postati vlasnik ovog predivnog stana. Za dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.du

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine