CRIKVENICA, SELCE - Kuća na 3 etaže s krovnom terasom 80m do mora

Crikvenica, Selce, Crikvenica, Hrvatska

320.000€

1 600 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
320.000€
Površina
200 m2 (1 600 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
80m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
56975

Opis

CRIKVENICA, SELCE - Kuća na 3 etaže s krovnom terasom 80m do mora

Prodaje se prekrasna kuća smještena u samom centru šarmantnog mjesta Selce, Crikvenica, udaljena svega 80 metara od mora. Ova prostrana kuća prostire se na tri etaže i dodatno nudi krovnu terasu od 30 m² s predivnim pogledom na more i roštiljem koja je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u zalascima sunca.

Prizemlje kuće sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, potpuno opremljene kupaonice, tradicionalne konobe, ljetne kuhinje te prostrane ostave.
Na prvom katu smještene su tri udobne spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom i dovoljno prostora za dodatne krevete, te još jedna potpuno opremljena kupaonica. Drugi kat nudi dvije prostrane spavaće sobe, također s bračnim krevetima, dodatnu kupaonicu i praktičnu mini kuhinju.
Krovna terasa od 30 m² pruža fantastičan pogled na more i savršeno je mjesto za sunčanje, opuštanje ili druženje s obitelji i prijateljima.

Ova kuća je nedavno potpuno adaptirana, uključujući nove instalacije struje i vode, parkete, namještaj i potpuno novu fasadu, a međukatne konstrukcije su izrađene od armiranog betona, što osigurava stabilnost i dugovječnost objekta.

Lokacija kuće je zaista jedinstvena – nalazi se u srcu Selca, u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja kao što su trgovine, restorani, kafići, te samo nekoliko koraka od prekrasnih plaža. Ova nekretnina je idealna kao obiteljska kuća, ali i kao investicija za turi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine