DRAMALJ, VILA S MEDITERANSKIM VRTOM BLIZU MORA

Crikvenica, Dramalj, Crikvenica, Hrvatska

1.050.000€

5 250 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.050.000€
Površina
200 m2 (5 250 €/m2)
Površina placa
367
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
200m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.09.2024
ID
62379

Opis

DRAMALJ, CRIKVENICA, u ponudi je vila s mediteranskim vrtom na odličnoj i traženoj lokaciji, od mora i plaže udaljena 200 m.
Prostire se na tri etaže povezane unutarnjim stubištem.
Prizemlje: ulazni hodnik, kuhinja, blagovaona i dnevni boravak otvorenog koncepta prostora s izlazom na natkrivenu terasu i mediteranski vrt, kupaona.
Prvi kat: tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju izlaz na južno orijentiranu terasu i kupaona.
Drugi kat: prostrani otvoreni prostor sa spavaćim i dnevnim djelom, kupaonom, izlazom na prostranu terasu s koje se pruža otvoreni pogled na more.
Nekretnina visokokvalitetne gradnje i opreme, potpuno namještena s pomno odabranom kombinacijom "vintage" i modernih detalja.
Fasadna izolacija, podno grijanje u kupaonama, PVC stolarija, podne parketne obloge u sobama, vrhunska keramika, alarmni sustav s video nadzorom, automatsko navodnjavanje vrta.

Unutar ograđene i lijepo uređene okućnice nalaze se terase, prostor za druženje, tuš, vrtovi s mediteranskim biljem, voćnjakom s plodovima, garaža, spremište, a postoji mogućnost i dodatnih sadržaja poput bazena ili jacuzzija. Kući pripada i dodatni parkirni prostor za dva vozila.
Posebnost ove nekretnine, osim odlične lokacije je raspored prostora, stil uređenja i opremljenost, okućnica koja osigurava potpunu privatnost.


Sunce, svježi zrak i miris soli te zeleni parkovi i šetnice neodoljivi su razlozi za dolazak na Rivijeru Crikvenica. Crikvenica je iskusna i mudra pripovjeda

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine