CRIKVENICA - Dvije kuće s garažom u blizini centra

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

350.000€

1 891 €/m2

Tip

Kuća

Površina

185 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
350.000€
Površina
185 m2 (1 891 €/m2)
Površina placa
600
Grijanje
kruta goriva
Terasa
Da
Udaljenost od mora
300m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.09.2024
ID
59206

Opis

CRIKVENICA - Dvije kuće s garažom u blizini centra

Na prodaju nudimo dvije kuće s izuzetnim potencijalom na atraktivnoj lokaciji u Crikvenici. Prva kuća je potpuno opremljena i trenutno se koristi kao apartman za iznajmljivanje. Ova nekretnina nudi vlastito dvorište s različitim zabavnim sadržajima. Apartman uključuje prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu u open space stilu, s izlazom na terasu koja pruža prekrasan pogled na more. Tu su i dvije velike spavaće sobe, kupaonica i ostava. Ograđeni dvorišni prostor sadrži roštilj, prostor za druženje i uređeni travnjak s pogledom na more. Nekretnina također posjeduje garažu i dovoljno parkirnih mjesta ispred nje za goste.

Druga kuća je starija građevina koja zahtijeva potpunu renovaciju, ali ima ogroman potencijal. Uz malo kreativnosti i ulaganja, može se pretvoriti u predivan apartman s dvije spavaće sobe, kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Ova nekretnina također ima izlaz na vlastito dvorište, gdje je moguće izgraditi bazen s prostorom za sunčanje. U dvorištu se nalazi ograđena i betonirana ljetna kuhinja, savršena za druženja.

Kako su kuće susjedne, postoji mogućnost njihovog povezivanja u jednu cjelinu ili spajanja dvorišta u dva nivoa za zajedničko korištenje, što bi omogućilo pretvaranje ovih nekretnina u luksuznu vilu za odmor. Ne propustite priliku postati vlasnik ovih nekretnina s velikim potencijalom, nudeći vam razne mogućnosti za kreativno oblikova

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine