CRIKVENICA- Prekrasna villa s 3 apartmana i bazenom

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

1.557.000€

3 538 €/m2

Tip

Kuća

Površina

440 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.557.000€
Površina
440 m2 (3 538 €/m2)
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
24.09.2024
ID
37123

Opis

CRIKVENICA- Prekrasna villa s 3 apartmana i bazenom

Posredujemo u prodaji impozantne ville u Crikvenici koja nudi luksuzno iskustvo na obali Jadranskog mora. S ukupnom površinom od 440 četvornih metara, ova nekretnina izdvaja se svojom prostranošću i visokim standardima uređenja.
Unutar vile nalaze se tri fantastično uređena apartmana, a sveukupno se sastoje od 7 prostranih spavaćih soba, pružajući dovoljno prostora za veće grupe ili obitelji.
Vila također nudi dvije konobe, idealne za opuštanje i uživanje u lokalnoj kuhinji ili druženje uz večere na otvorenom. Prostrana terasa i dva balkona pružaju nezamislive poglede na more i okolni krajolik, stvarajući savršenu kulisu za nezaboravne trenutke. Za osvježenje i zabavu, gosti mogu uživati u privatnom bazenu okruženom udobnim ležaljkama i vanjskim prostorom za opuštanje.
Štoviše, villa ima uhodanu poslovnu suradnju s Bookingom, što znači da već ima uspješan biznis u turističkom najmu, donoseći vlasnicima dodatne prihode.

Crikvenica, smještena na predivnom Kvarneru, privlači turiste zbog svoje raznolike ponude i ljepote. Ovaj primorski grad nudi sve bitne sadržaje za savršen odmor i život. Plaže s kristalno čistim morem, brojni restorani i kafići s bogatom ponudom lokalnih specijaliteta, raznolike rekreativne aktivnosti poput ronjenja, biciklizma i pješačenja čine Crikvenicu atraktivnom destinacijom. S brojnim kulturnim događanjima i predivnim krajolikom, ovo područje

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine