CRIKVENICA, KUĆA S PANORAMSKIM POGLEDOM

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

561.600€

980 €/m2

Tip

Kuća

Površina

573 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
561.600€
Površina
573 m2 (980 €/m2)
Površina placa
370
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3000m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
53509

Opis

CRIKVENICA, u ponudu smo dobili nekretninu na lijepoj lokaciji s pogledom na Kvarnerski zaljev. Kuća je koncipirana na tri etaže, (tlocrtno 133 m2 po etaži, s nešto manjom zadnjom etažom).
U prizemlju se nalaze hodnik, kupaonica, velika kuhinja (mogućnost da se naprave i dvije kuhinje) sa smočnicom, veliki dnevni boravak, odvojeni dio za radni prostor te podrum u kojem je vinoteka.
Na prvom katu se nalazi hodnik iz kojeg se dolazi u tri sobe, svaka sa svojom kupaonicom, na toj etaži se nalazi i garderoba te balkon na koji se izlazi iz srednje spavaće sobe. Na drugom katu je zaseban lijepi i sunčani apartman s velikim dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, tri kupaonice, kuhinjom te prostranom terasom s pogledom na more.
Smještena je na 2 km od mora, u mirnom području van gradske vreve, s lijepim prostranim predvorjem, s palmama i zelenilom. Ispred kuće se još nalazi garaža za dva auta, na koju je moguće nadograditi apartman. Idealna je prilika kao investicija za turističku namjenu, ali i za stanovanje ili ljetovanje.


Sunce, svježi zrak i miris soli te zeleni parkovi i šetnice neodoljivi su razlozi za dolazak na Rivijeru Crikvenica. Crikvenica je iskusna i mudra pripovjedačica njezina bogata povijest hrani maštu, trgovi i ulice pretvaraju se u pozornice na otvorenom, gastronomija svjedoči o ispreplitanju tradicionalnog i modernog, kombinacija neodoljivih okusa Mediterana i neizostavne kapljice vina iz vinodolskog zaleđa. Ovdje će svakoga

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine