CRES, obiteljska vila sa bazenom

Cres, Loznati, Cres, Hrvatska

950.000€

2 932 €/m2

Tip

Kuća

Površina

324 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
950.000€
Površina
324 m2 (2 932 €/m2)
Površina placa
660
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
10.09.2024
ID
36649

Opis


OTOK CRES, LOZNATI - Obiteljska kuća s wellnessom i grijanim bazenom

Otok Cres smješten je u Kvarnerskom zaljevu i najveći je jadranski otok i omiljena turistička destinacija velikom broju turista diljem svijeta. Razlog tome je što se na Cresu nalazi veliki broj plaža i skrivenih kupališta koje nude mir i savršen odmor. Otok Cres je poznat po velikom broju šetnica, pješačkih staza i planinarskih puteva koji vode do skrovitih uvala otoka. Svojom raznovrsnom turističkom ponudom, gastronomijom, manifestacijama, kulturnim i povijesnim spomenicima ovaj otok se nalazi na samom vrhu hrvatskog turizma.

U malom mjestu Loznati koje je udaljeno svega šest kilometara od grada Cresa, a poznato je po vrhunskoj janjetini i obližnjem arheološkom nalazištu Lovreški, prodaje se ova predivna obiteljska kuća s wellnessom i grijanim bazenom ukupne površine 324.08 m2, a smjestila se na okućnici od 660 m2. Sastoji od tri etaže, podruma, prizemlja i kata, a odlikuje je odlična prostorna organizacija interijera i eksterijera. Iznimna vila idealan je spoj tradicionalnog stila i modernog uređenja.

U podrumu se nalazi konoba u kojoj je smještena kuhinja, blagovaonski stol i kamin za večernja druženja sa prijateljima i obitelji, wellness, kupaonica, kotlovnica, praonica/vešeraj te ostava.
U prizemlju se nalazi jedna spavaća soba, prostrani i prekrasno uređeni dnevni boravak, spojen s moderno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom te kupaonica. Iz dnevnog boravka

Kontakt info

Ardor Real Estate Agency D.o.o.
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Korzo 8
Korzo
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine