ISTRA, CEROVLJE - Građevinsko zemljište s otvorenim pogledom na zelenilo

Cerovlje, Draguć, Cerovlje, Hrvatska

40.000€

30 €/m2

Tip

Plac

Površina

1295 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
40.000€
Površina
1295 m2 (30 €/m2)
Udaljenost od mora
50000m
Ažuriran
08.09.2024
ID
57142

Opis

ISTRA, CEROVLJE - Građevinsko zemljište s otvorenim pogledom na zelenilo

Središte prostrane općine Cerovlje istoimeno je naselje. Općina je to koja se proteže brežuljkastim krajolikom sjeveroistočno od Pazina, a u svom sastavu ima brojne zaseoke i nekoliko većih ruralnih naselja. Neprohodne gudure na istoku, ojačane obrambenim utvrdama u srednjem su vijeku činile neosvojivu granicu kojom je istarski markgrof štitio područje svoje vlast. Sporo dopiranje svih mijena moderne civilizacije u zabačena sela, utjecalo je na depopulaciju i potpuno napuštanje nekih naselja. Ipak, utjecalo je i na očuvanje brojnih etnoloških posebnosti i načina života koji je u drugim krajevima Istre već odavno postao prošlost. Ako tražite pravu ruralnu Istru, tu ste. Takva su prirodna obilježja uzrok svih posebnosti ovog područja, kako kroz povijest, tako i danas.

U okolici divnoga Draguća, smjestilo se mirno selo u kojem se prodaje građevinsko zemljište.
Nekretnina broji 1.295m2 te je pravokutnoga oblika. Površina zemljišta konstrukcijski je u padu, na kaskade, što mu pruža neometani otvoreni pogled na zelene brežuljke. Pristupni put je asfaltirani te se sva infrastruktura (struja i voda) nalaze u neposrednoj blizini.

Vlasništo 1/1,
Bez terata,

Nekretnina svakako vrijedna Vaše pažnje, predstavlja priliku glede gradnje obiteljskoga doma ali pogodna i kao investicija u vidu turizma.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s O

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine