ISTRA, DRAGUĆ - Idealna prilika za investiciju

Cerovlje, Draguć, Cerovlje, Hrvatska

25.000€

250 €/m2

Tip

Kuća

Površina

100 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
25.000€
Površina
100 m2 (250 €/m2)
Površina placa
121
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
25.06.2024
ID
46083

Opis

ISTRA, DRAGUĆ - Na manjem brdašcu nadomak povijesnog i romantičnog kamenog naselja Draguć, smjestila se ova kamena ruševina koja predstavlja idealnu priliku za investiciju.

Riječ je o rijetkoj ponudi na području centralne Istre, točnije, u neposrednoj blizini srednjovjekovnog gradića Draguć, kojega još nazivaju malim istarskim Hollywoodom zbog niza filmova koji su ovdje snimljeni. Neponovljivi otvoreni pogledi prema brdovitom krajoliku srednje Istre, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kamenite povijesne ulice i gotovo netaknuta jezgra ovoga gradića privlači brojne posjetioce i avanturiste koji svoj odmor rado provode okruženi zelenilom i bujnom prirodom.

OPIS NEKRETNINE;
Upravo ovdje, svega 5 minuta vožnje od centra Draguća, nalazi se starina površine od 100m2, koja se nekada dijelila na dvije etaže (50m2 +50m2). Svojim budućim vlasnicima ona nudi rijetku priliku da uz rekonstrukciju već ucrtanog objekta u zemljišnim knjigama, stvore svoj pravi mali raj u mirnom okruženju.

Ucrtana starina se nalazi na građevinskom zemljištu površine 121 m2, te posjeduje priključak struje i vode koji se nalaze u neposrednoj blizini, na svega nekoliko metara udaljenosti.

OPIS LOKACIJE I DODATNE INFORMACIJE;
Obzirom da se radi o manjem selu sa samo nekoliko obiteljskih kuća, predivnim pogledima i svježem zraku, budući vlasnici imaju priliku izgraditi mali privatni raj u mediteranskoj klimi, s dobrom prometnom povezanošću.

Ovo područje poznato je po

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine