ČAVLE, OBITELJSKA KUĆA S DVA STANA I VELIKOM OKUĆNICOM

Čavle, Čavle, Čavle, Hrvatska

320.000€

1 454 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
320.000€
Površina
220 m2 (1 454 €/m2)
Površina placa
1300
Garaža
Da
Ažuriran
09.09.2024
ID
59913

Opis

ČAVLE, u ponudu smo dobili samostojeću kuću s dva stana na traženoj lokaciji.
U prizemlju se nalazi novoadaptiran stan s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom s blagovaonicom, spremištem i kupaonicom.
Vanjske stepenice vode na kat gdje je drugi stan iste površine, ali drugačijeg rasporeda. Sastoji se od kuhinje, blagovaone, tri spavaće sobe i kupaonice. Cijelom južnom stranom na prizemlju i prvom katu protežu se dva balkona. U suterenu se nalazi podrum. Grijanje je etažno na gradski plin, a postoji mogućnost i grijanja na drva. Na kući je krov promijenjen prije desetak godina, a nova PVC stolarija postavljena je prije sedam godina.
Na okućnici se nalazi prostran vrt i mnogo zelenila, voćaka i raznolikog cvijeća te garaža za dva automobila.
Nekretnina je odmah useljiva i zbog svoje lokacije odlična prilika za miran obiteljski život. U neposrednoj blizini nalaze se svi potrebni sadržaji poput trgovine, javnog prijevoza, škole, vrtića, banke i sl.

Svega osam kilometara od Rijeke, u njezinu zaleđu, nalazi se mjesto Čavle. Pogled je vrijedan divljenja kad se povijesnom cestom Lujzijanom popnete do platoa Buzdohanj s kojeg vidite Grobničke Alpe. Ponekad su sive, drugi puta zelene ili plave, ali Riječanima i njihovim gostima možda su najdraže kad su – snježno bijele. U blizini je i Automotodrom Grobnik, stjecište motorista iz cijele Europe, kao i mala zračna luka – stoga je Grobnik „zborno mjesto“ svih ljubitelja brze vož

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine