Istra, Buzet: Očaravajuća vila s dahom uzimajućim pogledom

Buzet, Buzet, Hrvatska

2.075.000€

10 375 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
2.075.000€
Površina
200 m2 (10 375 €/m2)
Ažuriran
30.09.2024
ID
47819

Opis

Istra, Buzet: Očaravajuća vila s dahom uzimajućim pogledom

Smještena na zelenom brežuljku unutar povijesnog grada Buzeta, ova očaravajuća vila pruža uvid u netaknutu prirodnu ljepotu Istre i bogato kulturno nasljeđe. Buzet, proslavljen kao "Grad tartufa", nalazi se u neposrednoj blizini bujnih šuma doline rijeke Mirne, poznatog utočišta za ljubitelje tartufa. Vila, postavljena na zadivljujućoj pozadini raznolikog krajolika Istre, od obalnih vidika do planinskih terena, posjeduje prostrani vrt i strateški je pozicionirana kako bi uhvatila očaravajuće poglede.

Prostire se na dvije razine, prizemlje vile otkriva dva primamljiva dnevna boravka s pogledom na mirne vanjske prostore i bazen, uz modernu kuhinju, prostor za blagovanje, toalet i prostor za fitness. Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, nudeći mješavinu privatnosti i luksuza. Naglašavajući svoju predanost modernom životu, vila uključuje stanicu za punjenje električnih automobila te ima podno grijanje i hlađenje.

Vanjski život je podignut na višu razinu s prekrasno dizajniranom terasom koja vodi do pažljivo uređenog, potpuno ograđenog vrta. Ovdje vas čeka natkriveni roštilj s velikim stolom i hidromasažna kada, obećavajući nezaboravne trenutke opuštanja i zabave. Svojom vrhunskom lokacijom u Buzetu, poznatom kao Buzeština, i prostiranjem na 165 km2 raznolikog terena, ova nekretnina predstavlja idilično utočište za o

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma