ISTRA, HUM - Idilično imanje s velikim poslovnim potencijalom

Buzet, Hum, Buzet, Hrvatska

365.000€

912 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
365.000€
Površina
400 m2 (912 €/m2)
Grijanje
drva
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
19.09.2024
ID
26954

Opis


ISTRA, HUM - Idilično imanje s velikim poslovnim potencijalom

Prodaje se tipično istarsko imanje s kamenom kućom i pripadajućim gospodarskim objektima u središnjoj Istri, u blizini povijesnog grada Huma, poznatog kao najmanji grad na svijetu.

Glavna zgrada, površine 169 m2, sastoji se od dvije prostrane konobe u prizemlju, savršene za pretvorbu u ugostiteljske ili vinske podrume, te stambenog prostora koji se proteže na dvije etaže. Na prvoj etaži nalazi se kuhinja, dnevni boravak s blagovaonicom i jedna spavaća soba, dok su na katu smještene tri dodatne spavaće sobe, pružajući obilje prostora za obitelj ili goste.

Iza glavne zgrade nalazi se stara radionica koja se naslanja na kuću, s djelomično dovršenim prostorom pod krovom i vidljivim drvenim gredama, s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolne zelene brežuljke.

Na imanju se nalaze i dodatni objekti, uključujući prostoriju s tradicionalnim istarskim ognjišćem – nekadašnjim središtem obiteljskog života, gdje su se okupljali članovi obitelji, pripremala hrana i pričale priče.

Ovo imanje okruženo je poljoprivrednim zemljištem na kojem se uzgajaju masline sorti Leccino i Istarska bjelica te vinova loza sorti Malvazija i Refošk. Postoji mogućnost kupnje dodatnih 10 hektara poljoprivrednog zemljišta, što otvara mnoge poslovne prilike, uključujući proizvodnju maslinovog ulja i vina.

Ovaj posjed je prava rijetkost na tržištu, idealan za investiciju u seoski turizam ili ku

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine