Buzet, Istra: Samostojeća kamena kuća s bazenom

Buzet, Buzet, Hrvatska

410.000€

5 125 €/m2

Tip

Kuća

Površina

80 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
2
Cijena
410.000€
Površina
80 m2 (5 125 €/m2)
Udaljenost od mora
30000m
Ažuriran
03.07.2024
ID
49735

Opis

Buzet, Istra: Samostojeća kamena kuća s bazenom

Na prodaju u Buzetu, Istri, ova samostojeća kamena rezidencija predstavlja simbol autentične istarske arhitekture, smještena usred mirnih i slikovitih maslinika. Izrađena od tradicionalnog istarskog kamena, ova kuća odiše beskrajnim šarmom i karakterom. Potpuno obnovljena 2007. godine i nedavno ažurirana 2023., kombinira privlačnost povijesnog majstorstva s pogodnostima modernog života, osiguravajući da ostane u savršenom stanju.

Interijer sadrži dvije elegantno uređene spavaće sobe, ukrašene kvalitetnim namještajem i udobnim krevetima za maksimalnu udobnost. Suvremena kupaonica opremljena tušem, umivaonikom i WC-om nudi sve moderne pogodnosti. Kuhinja je kulinarski raj, opremljen svim bitnim uređajima i priborom za pripremu obroka. Dnevni boravak, obogaćen stilskim namještajem, kaminom i klima uređajem, nudi gostoljubiv bijeg tijekom cijele godine.

Na katu, prekrasna natkrivena terasa nudi zadivljujuće poglede na okolne brežuljke i panoramski pogled na Motovun, idealno za blagovanje na otvorenom, opuštanje ili jednostavno uživanje u zalasku sunca. Vanjski vrt pažljivo je uređen i sadrži osvježavajući bazen za ljetne dane te vanjski kamin za druženje tijekom hladnijih večeri.

U suštini, ova kamena kuća predstavlja mirno utočište u Istri, spajajući najbolje od tradicionalne estetike s modernom udobnošću. Sa svojim panoramskim pogledima i luksuznim sadržajima, nudi izuzetnu

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma