ISTRA, BUJE - Poslovno-stambeni objekt s uhodanim poslom

Buje, Buje, Buje, Hrvatska

1.200.000€

1 846 €/m2

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

650 m2

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Cijena
1.200.000€
Površina
650 m2 (1 846 €/m2)
Kat
Prizemlje
Ažuriran
02.10.2024
ID
64116

Opis

ISTRA, BUJE - Poslovno-stambeni objekt s uhodanim poslom

Srednjovjekovni gradić Buje nalazi se na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka, a smješten je na vrhu brežuljka sa kojeg se pruža predivan pogled na more, okolna brdašca, vinograde i maslinike po kojima je ovaj kraj poznat. Blizina mora, utjecaj mediteranske i blage kontinentalne klime, tradicija u poljoprivrednoj proizvodnji, lovstvu i turizmu, brežuljkasti krajobraz, očuvana i nezagađena priroda čine područje Grada Buja jednom od atraktivnijih područja istarskog poluotoka.

Prodaje se renovirana istarska kamena kuća ( ugostiteljski objekt) u kojoj je najvećim delom zadržan izvorni stil ( konoba , sobe , apartman i bazen)
Ugostiteljski objekat je uhodan, konoba ima tradiciju od 1999 godine. Pored konobe sadrži 15 ležaja u 6 odvojenih jedinica.
U prizemlju se nalazi, prostrana veranda ( koja se u međusezoni koristi za organizaciju vjenčanja, korporativnih proslava , team-bulidinga) , sanitarni čvorovi, kuhinju, komore, terase ( natkrivene i otkrivene uz bazen) i konoba sa stoljetnim kaminom koji je u konstantnoj upotrebi.
Na katu do kojeg se dolazi direktnim ulazom s područja vrta i bazena se nalazi 5 soba u istarskom rustiikalnom stilu sa bračnim krevetima od kojih je jedna veća i ima pomoćni ležaj. Svaka soba ima svoje zasebno kupatilo.
Imanje posjeduje i 2 apartmana od 50 m2 s velikom terasom i pogledom na zelenilo i bazen. Apartmani su kompletno opremljeni s modernom kuhinjo

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine