ISTRA, MOMJAN - Vila na mirnoj lokaciji s panoramskim pogledima

Buje, Momjan, Buje, Hrvatska

1.500.000€

4 491 €/m2

Tip

Kuća

Površina

334 m2

Struktura

8

Grijanje

Podno grijanje/Dizalica topline

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.500.000€
Površina
334 m2 (4 491 €/m2)
Površina placa
511
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
15000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
19.09.2024
ID
49616

Opis

ISTRA, MOMJAN - Vila na mirnoj lokaciji s panoramskim pogledima

U sjeverozapadnom dijelu Istre, na brdovitim obroncima gornje Bujštine, smjestio se srednjovjekovni gradić Momjan. Dominantan u davnoj prošlosti, danas se ističe kao vinski biser Istre; prava meka za gastro i vinoljupce jer se u njegovoj blizini nalaze jedne od najboljih konoba i vinarija cijele Istre.
Zaronjen u pitoresknu prirodu zelenog carstva vinograda i maslinika utkanih u živopisne brežuljke, nad dolinom potoka Argilla gradić Momjan i njegovi susretljivi stanovnici žive tradiciju Istre na svakom koraku očuvanu unutar obiteljskih konoba, vinskih podruma i ostataka bogate povijesti Bujštine.
Savršen sklad, gotovo nestvaran, kao iz bajke.

Prodaje se ekskluzivno rezidencijalno čudo koje se uzdiže u srcu idiličnog Momjana. Kaskadno smještena među vinogradima i maslinicima, ova raskošna kamena vila zapljusnut će vas egzotičnom elegancijom i prirodnom ljepotom okolnog pejzaža.

Svaki korak kroz prostrane prostore ove vile odjekuje prizivom vrhunske estetike, gdje su umjetnički akcenti i sofisticirani detalji nježno ukomponirani kako bi stvorili uistinu jedinstveno iskustvo. Unutarnji prostori, koji se protežu na 334m2 distribuiranih na tri etaže, pružaju raskošan ambijent za opuštanje i uživanje.

Podrum predstavlja oazu vinskog užitka s vinskim podrumom/konobom, finskom saunom te dodatnim prostorom namijenjenim fitnessu ili druženju, pružajući potpuni doživljaj za rev

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine