ISTRA, BUJE - Kamena kuća s bazenom

Buje, Momjan, Buje, Hrvatska

345.000€

3 224 €/m2

Tip

Kuća

Površina

107 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
345.000€
Površina
107 m2 (3 224 €/m2)
Površina placa
215
Grijanje
kruta goriva
Udaljenost od mora
16000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.06.2024
ID
52767

Opis

ISTRA, BUJE - Kamena kuća s bazenom

Srednjevjekovni gradić Buje nalazi se na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka, a smješten je na vrhu brežuljka s kojeg se pruža predivan pogled na more, okolna brdašca, vinograde i maslinike po kojima je ovaj kraj poznat. Blizina mora, utjecaj mediteranske i blage kontinentalne klime, tradicija u poljoprivrednoj proizvodnji, lovstvu i turizmu, brežuljkasti krajobraz, očuvana i nezagađena priroda čine područje Grada Buja jednom od atraktivnijih područja istarskog poluotoka.

U sjeverozapadnom dijelu Istre, na brdovitim obroncima gornje Bujštine, smjestio se srednjovjekovni gradić Momjan. Dominantan u davnoj prošlosti, danas se ističe kao vinski biser Istre; prava meka za gastro i vinoljupce jer se u njegovoj blizini nalaze jedne od najboljih konoba i vinarija cijele Istre.
Zaronjen u pitoresknu prirodu zelenog carstva vinograda i maslinika utkanih u živopisne brežuljke, nad dolinom potoka Argilla gradić Momjan i njegovi susretljivi stanovnici žive tradiciju Istre na svakom koraku očuvanu unutar obiteljskih konoba, vinskih podruma i ostataka bogate povijesti Bujštine.

U malom naselju tog savršenog, gotovo nestvarnog sklada kao iz bajke, na prodaju je kamena kuća s bazenom.
Uronjena je u mir, tišinu i čari prirode na lokaciji koja odiše spokojem i tradicijom.
Nekretnina plijeni osjećajem intime i toplinom seoske idile. Temeljito i pažljivo je u potpunosti obnovljena u izvornom autentičnom šarmu

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine