Kuća Buje, 142m2

Buje, Buje, Buje, Hrvatska

849.000€

5 978 €/m2

Tip

Kuća

Površina

142 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
849.000€
Površina
142 m2 (5 978 €/m2)
Površina placa
1614
Ažuriran
05.10.2024
ID
37926

Opis

Istra, Buje okolica

Prodaje se jedinstvena kamena kuća sa predivnim pogledom nedaleko od Buja.

Kuća se proteže na 3 etaže, a ukupna površina kuće iznosi 142 m2. U prizemlju kuće se nalazi ulazni hodnik, prostrani dnevni boravak sa blagovaonicom, kuhinja te kupaonica. Iz prizemlja se stepenicama dolazi do galerije gdje se nalazi spavaća soba, kupaonica i biblioteka. Iz prizemlja se također spušta na donju etažu gdje se nalazi još jedna soba, kupaonica i ostava. Cijela kuća je jedinstveno opremljena vrlo kvalitetnim namještajem i raznim lijepim detaljima. Radi se zapravo o kompletno adaptiranoj staroj istarskoj kamenoj kući u kojoj su zadržani autohtoni kameni elementi nadopunjeni stilskim namještajem. Kuća se grije putem centralnog grijanja.
Iz dnevnog boravka se dolazi direktno na terasu koja pruža otvoreni panoramski pogled na more i lijepi istarski krajolik. Terasa je idealna za uživanje u pogledu i druženje.
Ispred kuće se nalazi prostrano uređeno zemljište ispunjeno travom, maslinama i raznim voćkama. U sklopu okućnice postoji mogućnost izgradnje bazena, za kojeg je i napravljena prva faza (podloga za bazen). Kuća ima i natkriveni prostor za parking, a posjeduje i električni punjač za automobile.

Kuća se nalazi u malom i mirnom istarskom mjestu udaljenom svega nekoliko minuta vožnje od Buja, Umaga i plaža te autoceste. U blizini se još nalaze brojni restorani, agroturizmi, vinarije, biciklističke staze i razni drugi sadržaj

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine