Istra, Buje – Jedinstvena kamena kuća: Istarska bajka

Buje, Buje, Hrvatska

675.000€

4 821 €/m2

Tip

Kuća

Površina

140 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
675.000€
Površina
140 m2 (4 821 €/m2)
Udaljenost od mora
14000m
Ažuriran
17.09.2024
ID
62897

Opis

Istra, Buje – Jedinstvena kamena kuća: Istarska bajka

Smještena u mirnom okruženju Buja, ova iznimna kamena kuća, koju je dizajnirao nagrađivani arhitekt iz Beča, sada je na prodaju. Ova izvanredna nekretnina kombinira tradicionalni istarski šarm s modernim arhitektonskim elementima, nudeći savršenu ravnotežu između luksuza i rustikalne privlačnosti. Imanje se sastoji od dvije odvojene zgrade s ukupnom korisnom površinom od 126 m², koje se mogu koristiti zajedno ili zasebno, prema potrebi.

Svaka zgrada ima prostrani dnevni boravak s ugodnim kaminom, modernu kuhinju, blagovaonicu i elegantnu kupaonicu u prizemlju. Na katu, u galerijskom dijelu, nalaze se udobne spavaće sobe i privatne kupaonice. Jedna od kupaonica u prizemlju nudi wellness oazu s staklenim zidom koji se otvara prema privatnom atriju, stvarajući mirni prostor za opuštanje.

Kuće su dobro izolirane, s poliranim betonskim podom i plinskim podnim grijanjem, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Nekretnina je potpuno namještena, uključujući dvije potpuno opremljene kuhinje, i spremna je za useljenje.

Na vanjskom prostoru nalazi se bazen od 22,62 m², okružen predivno uređenim vrtom sa sredozemnim biljem i kamenim travnjakom. Vrt je ograđen visokim suhozidom koji pruža potpunu privatnost i izolaciju od vanjskog svijeta, stvarajući pravu oazu mira i opuštanja. Ova jedinstvena nekretnina pruža neusporedivu priliku za život u luksuznom istarskom okruženju u harmonij

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma