Istra, Ekskluzivna vila s pogledom na more - Nova gradnja

Buje, Buje, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

430 m2

Struktura

11

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
11
Cijena
1€
Površina
430 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
14000m
Ažuriran
04.10.2024
ID
54627

Opis

Istra, Ekskluzivna vila s pogledom na more - Nova gradnja

Zaronite u luksuz s ovom novosagrađenom vilom u Istri koja nudi panoramski pogled na more i očaravajući istarski pejzaž. Trenutno u izgradnji, ova moderna vila prostire se na 430 m² kroz dvije razine i pruža raskošno iskustvo življenja.

Opis vile:

Prizemlje (177.10 m²): Uživajte u besprijekornom luksuzu u prostranom prostoru otvorenog plana koji uključuje dnevni boravak s kaminom, blagovaonicu i kuhinju. Ova razina također uključuje gostinjski WC, wellness prostor sa saunom i teretanom, spavaću sobu s pripadajućom kupaonicom, prostoriju za pohranu te zasebnu tradicionalnu konobu. Ogromni stakleni zidovi otvaraju se prema natkrivenoj terasi opremljenoj vanjskom kuhinjom i velikim stolom za objedovanje pored bazena s grijanjem na toplinsku pumpu okruženog velikim sunčalištem.

Prvi kat (Glavni ulaz): Popnite se unutarnjim stepenicama kako biste otkrili četiri spavaće sobe, svaka s privatnom kupaonicom i pristupom terasi. Glavna spavaća soba prostire se na 41.3 m² i uključuje garderobu. Ovaj kat kruni krovna terasa s vanjskom kuhinjom i jacuzzijem, savršena za zabavu ili opuštanje.

Luksuzne karakteristike:

Sveobuhvatno podno grijanje povezano s toplinskom pumpom i ventilokonvektori ugrađeni u strop za idealnu kontrolu temperature.
Visokokvalitetna vanjska stolarija od aluminija s trostrukim staklom.
Potpuno automatizirani sustav navodnjavanja cijelog posjeda.
Poboljšana sigurnost

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma