ISTRA, BUJE - Samostojeća kuća s bazenom i pogledom na more

Buje, Buje, Buje, Hrvatska

395.000€

2 036 €/m2

Tip

Kuća

Površina

194 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
395.000€
Površina
194 m2 (2 036 €/m2)
Površina placa
842
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
19.09.2024
ID
62329

Opis

Jedinstvena obiteljska kuća u Kaštelu, Buje – Savršenstvo udobnosti i luksuza u blizini mora

Tražite savršeno mjesto za obiteljski život ili turistički objekt s ogromnim potencijalom? Predstavljamo vam prekrasnu obiteljsku kuću smještenu u idiličnom Kaštelu, nedaleko od Buja, na izvanrednoj lokaciji koja nudi sve – udobnost, mir i prirodu.

Lokacija i povezanost:
Ova kuća se nalazi u mirnom naselju, udaljena samo 6 km od plaže, što je čini idealnom za sve one koji žele uživati u blizini mora. Ujedno, nalazi se u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja: trgovina, škola i ljekarni, uz izvrsnu prometnu povezanost s okolnim gradovima poput Umaga, Buja, Novigrada, Portoroža i Kopra. Samo 10 minuta vožnje dijeli vas od centara Umaga i Buja.

Prekrasan pogled:
S nekretnine se pruža očaravajući pogled na more, a u vedrim danima, nakon bure, mogu se vidjeti čak i Alpe. Ovaj pogled će vas svakodnevno ostavljati bez daha i pružati osjećaj mira i slobode.

Spremna za useljenje:
Kuća je potpuno spremna za useljenje, a okoliš će biti dovršen do kraja rujna 2024. godine. Nove fotografije uskoro će biti dostupne, kako biste mogli još bolje doživjeti sve što ova nekretnina nudi.

Interijer:
Unutrašnjost kuće nedavno je adaptirana na način koji spaja tradicionalne i moderne elemente, stvarajući jedinstven osjećaj topline i elegancije. Namještaj iz kasnog 19. stoljeća i novo restaurirani komadi iz viktorijanskog razdoblja u savršen

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine