ISTRA, BUJE - Kuća modernog dizajna s bazenom

Buje, Buje, Buje, Hrvatska

525.000€

2 966 €/m2

Tip

Kuća

Površina

177 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
525.000€
Površina
177 m2 (2 966 €/m2)
Površina placa
478
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Udaljenost od mora
10000m
Garaža
Da
Ažuriran
28.07.2024
ID
57563

Opis

ISTRA, BUJE - Kuća modernog dizajna s bazenom

Srednjevjekovni gradić Buje nalazi se na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka, a smješten je na vrhu brežuljka s kojeg se pruža predivan pogled na more, okolna brdašca, vinograde i maslinike po kojima je ovaj kraj poznat. Blizina mora, utjecaj mediteranske i blage kontinentalne klime, tradicija u poljoprivrednoj proizvodnji, lovstvu i turizmu, brežuljkasti krajobraz, očuvana i nezagađena priroda čine područje Grada Buja jednom od atraktivnijih područja istarskog poluotoka.

U tom krajoliku bajkovitih, idiličnih i nježnih vizura, na prodaju je kuća modernog dizajna s bazenom.
Nekretnina predstavlja sklad prostora, potreba, funkcija, konstrukcije i ljepote.
Nalazi se u pitomom susjedstvu, okružena prirodom, obiteljskim kućama i kućama za odmor nudeći pritom savršenu ravnotežu ruralnog okruženja i blizine urbanih sadržaja.
Osim lokacije koja pruža potpuni komfor i mir, nekretninu odlikuje i kvaliteta gradnje što jamči dugoročno zadovoljstvo i kvalitetu stanovanja.
Kuća svojom arhitekturom ne remeti okoliš već stvara sinergiju prirodnog okruženja i modernog dizajna. Definirana je kao jedna stambena jedinica čija je površina raspoređena kroz dvije etaže; prizemlje i kat.
Prizemlje se sastoji od prostora otvorenog koncepta koji ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom u dvorište. Tlocrt prizemlja nadopunjuje ostava, gostinjski toalet, strojarnica s praonicom rublja

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine