Istra, Brtonigla - šarmantan dvoetažni stan na izvrsnoj lokaciji - PRILIKA

Brtonigla, Brtonigla, Brtonigla, Hrvatska

160.000€

2 133 €/m2

Tip

Stan

Površina

75 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
160.000€
Površina
75 m2 (2 133 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
7000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
64172

Opis

Istra, Brtonigla


U samom centru šarmantnog gradića Brtonigla, udaljenog svega 7 km od mora, 8 km od centra grada Novigrada, 10 km od centra grada Umaga i 9 km od graničnog prijelaza sa Slovenijom, prodaje se lijepo uređeni dvoetažni stan u manjoj višestambenoj zgradi sa 4 stambene jedinice.

Stan se nalazi na drugom katu i proteže se na 2 etaže, ukupne je površine 75 m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice te spremišta u potkrovlju zgrade.

Parkirno mjesto nalazi se na zajedničkom parkingu uz zgradu, a stan ima pristup i prostranoj zajedničkoj terasi sa lijepim pogledom na grad i šarmantni istarski krajolik.

Zgrada posjeduje svu potrebnu komunalnu infrastrukturu, grijanje stana osigurano je putem peći na pelete te inverter klima uređaja koji ujedno služe i za hlađenje tijekom ljetnih mjeseci.

Sam centar šarmantnog istarskog gradića, blizina svih bitnih sadržaja te jedinstvena lokacija na teritoriju Bujštine, poznata po vrhunskoj gastronomiji, poznatim vinarijama, iznimnim vinima, čistoj i netaknutoj prirodi, čini ovu nekretninu idealnom prilikom kako za život, tako i za investicije različitih namjena.

Stan se prodaje potpuno namješten i opremljen te je odmah useljiv.

Vlasništvo uredno.



Poštovani klijenti,

Moguće je razgledati nekretninu isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zako

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine