Umag: Očaravajuća prizemnica s bazenom

Brtonigla, Brtonigla, Hrvatska

650.000€

4 676 €/m2

Tip

Kuća

Površina

139 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
650.000€
Površina
139 m2 (4 676 €/m2)
Ažuriran
16.09.2024
ID
47820

Opis

Umag: Očaravajuća prizemnica s bazenom

Otkrijte ovo očaravajuće prizemno prebivalište s bazenom u mirnom okruženju Umaga, samo kratku vožnju udaljeno od slikovitog Brtonigle i njegovih netaknutih plaža. Nudeći mirno utočište u idiličnom selu, ova nekretnina obećava savršenu kombinaciju udobnosti i suvremenog života.

Sa svojih 139 m², dom je maštovito dizajniran s prostranim otvorenim konceptom životnog prostora, uključujući kuhinju i blagovaonicu, 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. Dnevni boravak i blagovaonica pružaju izravan pristup natkrivenoj terasi koja vodi do privlačnog bazena i vrta, idealnog za opuštanje i druženja na otvorenom. Svaka soba je opremljena električnim podnim grijanjem i klima uređajem, osiguravajući udobnost tijekom cijele godine.

S parkiralištem dostupnim za tri vozila, ovaj dom nije samo mirno utočište već i izvrsna investicijska prilika, prikladna kao odmaralište ili stalni dom.

Područje je raj za ljubitelje plaža i one koji traže kulinarske užitke, kafiće i trgovine u blizini Brtonigle, sve unutar 5 minuta vožnje. Nudeći jedinstvenu priliku za životni stil, ova nekretnina je spremna pružiti idilično iskustvo života među zadivljujućim krajolicima Umaga.

Ključne značajke lokacije:
Ova rezidencija je idealno pozicionirana u blizini Umaga, pružajući stanovnicima miran način života s lakoćom pristupa poznatim plažama, živahnom gradskom životu i šarmantnom selu Brtonigla. Savršena postavk

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma