Suvremena vila, Istra, Brtonigla

Brtonigla, Brtonigla, Hrvatska

860.000€

4 574 €/m2

Tip

Kuća

Površina

188 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
860.000€
Površina
188 m2 (4 574 €/m2)
Ažuriran
05.10.2024
ID
43767

Opis

Brtonigla se nalazi na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka. Nalazi se na brežuljku visokom 141 m, okružena vinogradima i maslinicima. Općina Brtonigla nalazi se na "četiri zemlje", što znači da su na teritoriju grada prisutni svi tipovi tla u Istri, što je jedinstven slučaj u Istri.

Kvalitetna suvremena vila stambene površine 188 m2.

U prizemlju ove vile nalazi se prostrana kuhinja koja vodi u dnevni boravak. Dodatno, jednokrevetna spavaća soba je popraćena vlastitom kupaonicom i određenim prostorom za fitness i opuštanje, koji se sastoji od teretane i saune s pripadajućim tušem. Prelaskom na kat, vila se može pohvaliti s tri dodatne spavaće sobe, svaka opremljena vlastitom kupaonicom. Vila je u potpunosti klimatizirana i ima instalirano centralno grijanje kako bi se osigurao maksimalan komfor.

Kuća se sastoji od četiri spavaće sobe i isto toliko kupaonica, prostranog dnevnog boravka, velike terase, saune, bazena i svih bitnih sadržaja potrebnih za nezaboravan boravak.

Cijeli perimetar dvorišta je ograđen ogradom, a unutar njega se nalazi prostrani bazen površine 44 m2 koji ima hidromasažu. Dodatno, tu je i prostor za opuštanje koji uključuje udobne ležaljke, kao i vrt. Nadalje, dvorište se može pohvaliti privatnim parkingom za do četiri automobila.

Posebnost ovog imanja leži u suvremenom dizajnu smještenom u poznatom istarskom okruženju. Okružen je bujnim zelenilom, bujnim vinogradima i maslinicima s prekrasn

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma