ISTRA, BRTONIGLA - Moderna pametna vila s bazenom

Brtonigla, Brtonigla, Brtonigla, Hrvatska

539.000€

3 593 €/m2

Tip

Kuća

Površina

150 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
539.000€
Površina
150 m2 (3 593 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
6000m
Ažuriran
10.09.2024
ID
56059

Opis

ISTRA, BRTONIGLA - Moderna pametna vila s bazenom

Idilična Brtonigla mjesto je iskonske inspiracije - njena bujna priroda i spokojni ritam života oslobađaju put u nove svjetove umjetničkog nadahnuća.
Nalazi se na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka, smještena na brežuljku, okružena vinogradima i maslinicima. Brtonigla nudi ponešto drugačiji odmor, prepun tradicije koja započinje u vinogradu, nastavlja se u podrumima, a završava obiljem na stolu. Ona je prava oaza kvalitetnog odmora odakle se kroz okolna polja i prirodu u nekoliko minuta može doći do plaža: Karigador i Kanova. Također nudi velik broj smještajnih kapaciteta kao što su kampovi, mali i obiteljski hoteli i privatni smještaj.

U okolici Brtonigle na mirnoj lokaciji prodaje se ekskluzivna, moderna vila s bazenom. Smjestila se na zemljištu od 441 m2, a ukupna stambena površina vile iznosi 150 m2 koji se protežu kroz dvije etaže. Prizemlje vile sastoji se od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, kupaone, praone, ostave i wc-a. Unutarnje stepenice vode na kat koji se sastoji od tri spavaće sobe od kojih je jedna master s garderobom i dvije kupaone.
Vila je opremljena podnim grijanjem na dizalice topline, prozori troslojnog izolacijskog stakla s električnim roletama, ulazna Pivot protprovalna vrata, smart home sistem koji pruža mogućnost spajanja svih smart uređaja ( npr.tv, veš mašina, hladnjak, itd..). Istodobno je povezan i sistem klimatiziranja i grij

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine