Brtonigla, Istra - Ekskluzivna vila na prodaju s 4 spavaće sobe i spektakularn

Nova Vas, Brtonigla, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

234 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
234 m2 (0 €/m2)
Ažuriran
07.10.2024
ID
43892

Opis

Brtonigla, Istra - Ekskluzivna vila na prodaju s 4 spavaće sobe i spektakularnim pogledom na more

Predstavljamo ekskluzivnu vilu na prodaju smještenu u slikovitom mjestu blizu Brtonigle. Ova nekretnina nudi 4 spavaće sobe, sve s prekrasnim pogledom na more. Vila se proteže na ukupno 234 m2 i smještena je na parceli od 2002 m2.

Unutarnji prostori vile osmišljeni su s modernim dodirima, maksimalno koristeći prirodno svjetlo. Ulaz na gornjem katu vodi do 2 spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Na prizemlju se nalazi dnevni boravak s prostranom kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Dodatne 2 spavaće sobe, obje s vlastitom kupaonicom te odvojenim WC-om za goste, također se nalaze na ovoj razini. Dnevni boravak se besprijekorno povezuje s vanjskim prostorom, nudeći veliku natkrivenu terasu koja vodi do grijanog bazena od 44 m2 s pogledom na maslinike, vinograde i more. Bazen je opremljen elektrolitičkim sustavom i nadopunjen je ljetnom kuhinjom, vanjskim tušem i wellness zonom. Interijeri vile ističu se kombinacijom prirodnih materijala i boja, drvenih podova, kamenih detalja i kamina, pružajući toplu i ugodnu atmosferu.

Vila je opremljena troslojnim prozorima i vratima, električnim roletama, kamerama za nadzor i grijanim bazenom. Sustav grijanja i hlađenja pokreće toplinska pumpa, osiguravajući podno grijanje i klimatizaciju u svim prostorijama. Nekretnina također ima vlastiti sustav za navodnjavanje vrta.

Nekretnina je u vlasništvu

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma