ISTRA, BARBAN - Građevinsko zemljište s predanim zahtjevom za izgradnju moder

Barban, Barban, Barban, Hrvatska

104.000€

139 €/m2

Tip

Plac

Površina

747 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
104.000€
Površina
747 m2 (139 €/m2)
Ažuriran
18.09.2024
ID
59529

Opis

ISTRA, BARBAN - Građevinsko zemljište smješteno na mirnoj lokaciji, na kojemu je predan zahtjev za građevinskom dozvolom za izgradnjom samostojeće moderne i luksuzne vile.

Ponosno predstavljamo ovu vrhunsku priliku za sve one koji su u potrazi za zemljištima u cilju izgradnje obiteljskog doma ili nekretnine kojom žele osigurati povrat na uloženo u vidu turizma ili kasnije preprodaje.

Riječ je o kvalitetnom građevinskom zemljištu, koje se sastoji od ukupnih 747m2. Pravokutnog je oblika, a time i maksimalno iskoristivo. Vlasnici su zemljišta trenutno predali zahtjev za izgradnju samostojeće moderne i visoko luksuzne vile, koja se sastoji od okvirnih 280m2 NETO površine, te koja se dijeli na dvije etaže, prizemlje i kat.

Prizemlje vile je planirano da se sastoji od dnevnoga prostora "open space" koncepta u kojemu se nalazi dnevni boravak, kuhinja i blagovaona. Zatim bi se u prizemlju smjestila prva spavaća soba s vlastitom kupaonicom i gostinjski toalet, kao i ulazno predvorje s prostorom za garderobu. Unutarnjim stubištem pristupa se katu vile gdje se nalaze dodatne 3 spavaće sobe od kojih jedna predstavlja master spavaću sobu. Svaka spavaća soba posjedovala bi vlastitu kupaonicu, kao i izlaz na djelomično natkrivenu terasu s predivnim pogledom prema brdovitom krajoliku.

Naravno vila uključuje i bazen dimenzija 4,30m X 11,25m, uz veću natkrivenu terasu gdje je planirana sjedeća garnitura i prostor za zabavu.

Dimenzije zemljišta:
* Širina

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine