ISTRA, BARBAN - Rustikalna vila s bazenom u mirnom naselju

Barban, Rebići, Barban, Hrvatska

565.000€

2 260 €/m2

Tip

Kuća

Površina

250 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
565.000€
Površina
250 m2 (2 260 €/m2)
Površina placa
587
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
5000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
55758

Opis

ISTRA, BARBAN - U bližoj okolici Barbana smjestila se ova ugodna i topla rustikalna vila s bazenom, idealna za odmor i cjelogodišnji boravak.

U manjem i mirnom pitoresknom naselju idealnom za obiteljski život ili godišnji odmor, smjestila se ova topla vili koja se sastoji od sveukupno 250m2 stambenoga prostora, a koji su podijeljeni na dvije etaže. Riječ je o kvalitetnoj obiteljskoj vili koja svojim budućim vlasnicima osigurava mir i privatnost. Svojom lokacijom ova vila nudi sve što je potrebno za siguran i miran boravak dok se i dalje nalazi u neposrednoj blizi svog sadržaja potrebnog za siguran i miran obiteljski život.

OPIS NEKRETNINE:
U prizemlju vile nalazi se ulazno predvorje s prostorom za garderobu, koje nas uvodi prema prostoru namijenjenome dnevnom životu, a gdje su se smjestili opremljena kuhinja s prostranom blagovaonom i komotni dnevni boravak. Iz istoga se prostora proteže izlaz na vanjski dio natkrivene ljetne terase s pristupom prema okućnici i bazenu. Na prizemlju vile možemo još pronaći odvojene u privatnijem dijelu, 3 spavaće sobe i 2 kupatila, kao i gostinjski toalet.

Prvome katu vile pristupa se unutarnjim stepeništem, a gdje su se smjestile dodatne 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. Na istoj etaži imate priliku opustiti se u Wellness prostor koji sadrži saunu i dio namijenjen vježbanju pilatesa. Ono što gornji kat vile dodatno krasi, jest veća natkrivena terasa na kojoj se nalazi jacuzzi, a s koje se jednako tako proteže

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine