BARBAN, SAMOSTOJEĆA KAMENA KUĆA

Barban, Puntera, Barban, Hrvatska

310.000€

4 492 €/m2

Tip

Kuća

Površina

69 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
310.000€
Površina
69 m2 (4 492 €/m2)
Površina placa
472
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Terasa
Da
Udaljenost od mora
5000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
31.07.2024
ID
52716

Opis

BARBAN, u ponudi je kamena prizemnica površine 69 m2, smještena na zemljištu površine 472 m2. Prilikom adaptacije vodilo se računa da se sačuva autohtoni izgled. Ulaz u kuću je s verande popločene lijepim istarskim tavelicama, a kuća se sastoji od ulaznog prostora, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom te kupaone. Uz vrtnu kućicu tu je i još jedan prostor površine 37 m2 koji se može koristiti i za stambenu namjenu. Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena, a kako je krov obnovljen prije šest godina, instalacije struje i vode i interijer prije tri godine, nema potrebe za dodatnim radovima već se odmah može nastaviti s turističkom djelatnošću.
Lijepa i njegovana okućnica s maslinama i živom ogradom doprinose kompletnom odličnom dojmu ove nekretnine.

Općina Barban je smještena nadomak istočne obale Istre, jugozapadno od rijeke Raše i sjeverozapadno od Raškoga zaljeva. Udaljena je dvadesetak kilometara od gradova na morskoj obali (Pula, Poreč, Rovinj, Labin, Rabac), kao i od središta Istarske županije.
Barban je malo povijesno mjesto smješteno na visoravni koja dijeli Labinštinu od Puljštine. Na pretpovijesnoj gradini obitavali su stari Rimljani. Tijekom povijesti Barban je bio poznat i po strateškom položaju, dominirajući uzvisinom i gospodareći dolinom i mostom na rijeci Raši. S prolaskom vremena mjesto postaje utvrda sa zidinama, okruglim i četvrtastim kulama, bedemima, velikim i malim grads

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine