Otkrijte autentični život u Barbanu, Istra - Prostrana vila s privatnim bazen

Barban, Barban, Hrvatska

850.000€

2 833 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
850.000€
Površina
300 m2 (2 833 €/m2)
Udaljenost od mora
13500m
Ažuriran
08.10.2024
ID
47464

Opis

Otkrijte autentični život u Barbanu, Istra - Prostrana vila s privatnim bazenom

Predstavljamo vam prostranu vilu s besprijekornim bazenom, smještenu u mirnoj općini Barban, dragulju istočne Istre. Barban, sa svojom akropolskom čarolijom smještenom iznad doline rijeke Raše, krije bogatu povijesnu tapiseriju gotičkih i baroknih čuda, slavi kulturološke događaje poput Trke na prstenac te niz festivala koji osvajaju posjetitelje. S privilegiranom pozicijom koja se dotiče Raškog zaljeva, ovo područje prostire se na bujnih 100 km², uključujući Barban i 31 očaravajuće selo u svom zelenilom obogaćenom pejzažu.

Sada je dostupna prostrana vila u ovom idiličnom okruženju, koja nudi spoj domaćeg ugođaja i luksuza. Rezidencija obuhvaća pametno konfiguriran raspored kroz dvije etaže, plus zaseban studio apartman s vlastitim ulazom. Studio u prizemlju sadrži otvorenu kuhinju s blagovaonicom, udobni dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu.

Glavni stambeni prostor se proteže na oba nivoa. Prizemlje poziva ugodnim dnevnim boravkom koji se otvara na zaštićenu terasu, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, spavaću sobu sa privatnom kupaonicom, dodatnu kupaonicu s praonicom i spremištem, dok prvi kat domaći tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i pristupom prostranoj natkrivenoj terasi.

Opasan velikim, ograđenim vrtom koji jamči izolaciju i mir, vanjski prostor ove nekretnine je mediteranska oaza koja uključuje bazen od 35 m² s

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma