Kuća Barban, 206m2

Barban, Barban, Barban, Hrvatska

335.000€

1 626 €/m2

Tip

Kuća

Površina

206 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
335.000€
Površina
206 m2 (1 626 €/m2)
Površina placa
890
Garaža
Da
Ažuriran
08.09.2024
ID
59614

Opis

Prodaje se kuća u slikovitoj okolici Barbana koja se može pohvaliti neometanim pogledom na more. Ukupna bruto površina kuće iznosi 260,5 m2, a dodatna pomoćna građevina pruža dodatne mogućnosti za razne namjene.

Kuća je pažljivo osmišljena i sastoji se od tri etaže. U suterenu se nalazi prostrani podrum, idealan za skladištenje ili kao hobi prostor. Prizemlje kuće čini središnji dio doma, sa suvremenom kuhinjom, prostranom blagovaonicom i dnevnim boravkom, stvarajući savršen prostor za obiteljska okupljanja. Na ovoj etaži nalazi se i jedna udobna spavaća soba te moderna kupaonica.

Elegantne drvene stepenice vode na prvi kat gdje su smještene dvije prostrane spavaće sobe. Obje sobe imaju pristup velikoj terasi s koje se pruža očaravajući pogled na more, idealno mjesto za opuštanje i uživanje u zalasku sunca ili jutarnjoj kavi. Potkrovlje nudi dodatni prostor koji može biti prilagođen potrebama novih vlasnika, bilo da se radi o dodatnoj spavaćoj sobi, radnom prostoru ili dječjoj igraonici.

Kuća je nedavno obnovljena i odmah useljiva. Nova fasada i krov te djelomično zamijenjena stolarija doprinose boljoj energetskoj učinkovitosti. Grijanje je osigurano kalijevom peći smještenom u dnevnom boravku, a debeli zidovi kuće pružaju izvrsnu izolaciju, održavajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Okolno građevinsko zemljište nudi mogućnost dodatnih proširenja kao što su ljetna kuhinja ili bazen, čime se dodatno poveća

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine